Over ons

Wij zijn Muzifique, muzikale verhalenvertellers! Wij maken en spelen unieke voorstellingen met veel gevoel, sfeer en muziek. Voorstellingen die uit het leven gegrepen zijn en je aan het denken zetten.
Echt Belevingstheater.

Over ons

Wij zijn Muzifique, muzikale verhalenvertellers! Wij maken en spelen unieke voorstellingen met veel gevoel, sfeer en muziek. Voorstellingen die uit het leven gegrepen zijn en je aan het denken zetten.
Echt Belevingstheater.

Stel je eens voor

In 2015 is Muzifique gevormd door een drietal muzikale gevoelsmensen met een sterke motivatie om bijzondere en speciale voorstellingen te maken. Allemaal werkzaam als professional in de muziekwereld en met ieder een unieke bijdrage aan Muzifique. Met een fijne dosis humor, ontroert Muzifique haar publiek met eerlijke en mooie liedjes, aan elkaar verweven met gedichten, teksten en toneelspel. Vertellingen uit het leven gegrepen die herkenbaar zijn voor iedereen, waardoor je ongemerkt deelgenoot wordt van een theatrale reis.
Marjolein, Henk en Maartje bedenken, schrijven en regisseren hun eigen voorstellingen.

Marjolein

Bevlogen zangeres

Marjolein zingt de sterren van de hemel bij Muzifique weet dit perfect te combineren met bevlogen toneelspel. Haar eigen authentieke geluid komt uit het binnenste van haar ziel en ze weet de kracht van verbeelding op het publiek over te brengen. Een dynamische muzikante en overziet de voorstelling als geen ander. Ze haalt het beste uit zichzelf en het optreden.

Marjolein is getrouwd met Frank en ze wonen met hun kinderen in het idyllische Broekhuizen. Ze is vocal coach en zangeres.

Henk

Expressieve verhalenverteller

Henk is de expressieve verhalenverteller en zanger bij Muzifique. Met zijn gedichten, teksten én humor weet hij iedereen mee te krijgen in de voorstelling. Een rasecht podiumdier die met gewone taal diepgang weet te vinden. Hij zit graag in de regisseerstoel en weet de verschillende onderdelen van de voorstelling moeiteloos aan elkaar te verbinden.

Henk is getrouwd met Christine en woont samen met hun twee dochters in het ondernemende Ysselsteyn. Hij is parttime werkzaam bij LMB Rovadi BV en is muzikant, schrijver, acteur en regisseur.

Maartje

Bijzondere muzikante

Maartje is de toetsenist bij Muzifique en weet continu de juiste toon te slaan. Ze voelt de sfeer haarfijn aan, weet exact wat er nodig is tijdens een voorstelling en houdt solide overzicht op het geheel. Maartje staat minder op de voorgrond, maar haar bijzondere muzikaliteit is onmisbaar. Tevens is zij een waardevolle inbrenger op het verhaal.

Maartje woont met haar vriend in het bloemrijke Lottum en werkt voor Lakei Boomkwekerij. Ze is een veelzijdige muzikante en speelt in meerdere ensembles.