Even voorstellen...
Maartje Smedts, 27 jaar, woont in Lottum en is in 2014 afgestudeerd als toetsenist aan de Fontys Rockacademie te Tilburg. Tegenwoordig geeft ze pianoles en treedt ze op met Saull en Muzifique. Ook begeleidt ze pop/theaterkoor Oker en speelt ze in combo’s van verschillende fanfares, harmonieën en koren.

Henk Deters kan het beste omschreven worden als een all-round theaterdier! Van jongs af aan altijd bezig met toneel, muziek en teksten! Na zijn medewerking aan de allereerste theatervoorstelling van Rowwen Heze kwam Henk in 2010 met een geheel eigen theatervoorstelling “Riestepap mit proeme!” Sindsdien werkt Henk van project naar project! De laatste tijd is Henk ook steeds vaker actief als regisseur van verschillende producties. 

“Muzifique is voor mij een warm theater-bad waarin we alle drie elkaars krachten versterken!”

www.henkamuseert.nl
Marjolein Cuijpers heeft, na het behalen van haar Pabo-diploma, zang (lichte muziek) gestudeerd en behaalde in april 2014 haar ‘bachelor of music’. Ze heeft haar eigen zangpraktijk in Broekhuizen en geeft ook les in Horst. Verder geeft ze muzieklessen op enkele basisscholen, stemvorming aan koren, en biedt ze de cursus PeuterPop! aan. Optreden doet ze met Muzifique en bij verschillende losse projecten, bijvoorbeeld fanfares/ harmonieën of in kleinere setting. Meer info vind je op: www.marjolein-music.nl