Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Trudy Trudy Steeghs
04-03-18 20:45:06
Verrassende avond. Erg van genoten. Mijnheer Hollaar heeft zijn werk toch niet helemaal voor niks gedaan. Succes met jullie trio.
Marlies Knoors
04-03-18 17:41:43
De avond was schitterend. De Bataclanscène ontroerend. De tekst paste hier heel goed bij: Rien n'a changé, tout a continué. De mimiek van Henk was goed en de stem van Marjolijn heel bijzonder mooi. Goed gezongen. Hoogtepunten: de Batanclan, de opsomming van de plaatsen in België (heel knap), La Bohème, Yves Duteils 'prendre un enfant...', Ne me quitte pas. Ik vond het jammer dat de tijd zo snel verstreek. Een zeer geslaagde avond.
Dre en Annie Franssen
04-03-18 16:44:43
Hallo Muzifique, Ik kan in een woord zeggen Geweldig Top ,Een zeer verrassende avond ondanks dat ik geen woord Frans versta. Maar je wordt mee gezogen, naar Frankrijk , of dat je er al bent. Gevoelig, je wordt door een snaar geraakt ,tot diep in je hart .Wij gaan ze zeker nog een keer beluisteren.Wij wensen jullie nog een mooie toekomst .Chapeau
Jeanne en Ger Elbers - Vennekens
04-03-18 15:05:27
Muzifique was magnifiek gisteravond! Jeanne kon niet mee, ze was ziek, maar ik heb haar gisteravond in geuren en kleuren verteld over de prachtige muziek, teksten, theater en zang van jullie.
Ingetogen geluisterd en af en toe een brok weggeslikt om even later uit volle borst mee te zingen, ondanks het risico dat mijn buren zich misschien aan mijn gezang stoorden.
Het was helemaal niet belangrijk of je de liedteksten allemaal verstond, je voelde telkens de intentie volop.
Non, je ne regrette rien!
3 juni in de schouwburg van Venray komen we ook!!
Sjaak en Gertie Brunken
04-03-18 11:39:10
Het was een leuke avond, de taal spreek ikzelf niet, maar mijn vrouw wel.
De avond was ook wel zoals ik gehoopt had dat het zou worden.
Ga zo door en we hopen dat er nog meer voorstellingen zullen volgen.
Groet Sjaak en Gertie
Tonen: 5  10   20